Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Мобільний ЦОП надав платникам адміністративні послуги

, опубліковано 04 вересня 2020 о 15:37

Мобільний Центр обслуговування платників (далі – мобільний ЦОП) Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) вже вкотре надає адміністративні послуги платникам податків та цього разу, 03 вересня 2020 року прибув до мешканців Новоолександрівського округу №8 Раївської сільської ради Дніпропетровської області.

Представники управління податкових сервісів, начальник та фахівці Синельниківської ОДПІ ГУ ДПС повідомили платникам, що «Електронний кабінет» - зручний електронний сервіс Державної податкової служби. Ним можна безкоштовно скористатись цілодобово, як з персональних комп’ютерів, так і зі смартпристроїв.

Проінформовано про графік роботи ЦОП, у тому числі у період карантину; за якими номерами телефонів можна отримати будь-яку податкову консультацію спеціаліста; які саме адміністративні послуги можна отримати у мобільному ЦОПі; які документи потрібно мати при собі для отримання тієї чи іншої послуги.

За результатами роботи мобільного ЦОПу від фізичних осіб прийнято:

- 10 заяв за формою 5-ДР про внесення змін до ДРФО;

- 13 заяв про присвоєння реєстраційного номеру облікової картки платника податків за формою 1-ДР;

- 2 заяви про отримання відомостей про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків.

До того ж, звернулися 5 громадян, що задекларували доходи, отримані від самостійного обробітку паю в сумі 39133,33 грн та встановили податкове зобов’язання з ПДФО в сумі 7044 грн та військовий збір в сумі 587 гривень.

Подано податкову декларацію про майновий стан і доходи з метою отримання податкової знижки згідно пп.166.3.3 п.163.3 ст.163 Податкового кодексу України на суму 2035,62 гривень.

Одночасно, знов зареєстрованими ФОП подано 2 заяви про застосування спрощеної системи оподаткування та одна про відмову, 3 ФОПи звернулись із запитом на отримання витягу з реєстру платників єдиного податку.

В.о. старости Новоолександрівського округу №8 Раївської сільської ради Алла Дмитрієва подякувала за можливість для своєї громади отримати послуги та відповідні консультації. Виявила бажання співпрацювати в питаннях отримання адміністративних послуг в майбутньому.

Фотоматеріали