Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Мобільним ЦОПом Головного управління ДПС здійснено черговий виїзд

, опубліковано 12 серпня 2020 о 15:45

Днями, мобільний центр обслуговування платників Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) здійснив черговий виїзд до Тритузнянського старостинського округу Солонянської об’єднаної територіальної громади в Солонянському районі Дніпропетровської області.

Територія Солонянського району складає 1732 кв. кілометрів. Чисельність населення – 37,9 тис. осіб. До складу району входять 9 сільських і 3 об’єднані територіальні громади, 101 село, чотири селища і два селища міського типу.

Представники управління податкових сервісів, начальник та фахівець Солонянської ДПІ Дніпровсько – Новомосковського територіального управління ГУ ДПС надали консультації мешканцям щодо роботи «Електронного кабінету» та зазначили, що одна з ключових функцій податкової служби – зробити процес роботи з платниками податків максимально автоматизованим.


Податківці надали консультації мешканцям щодо роботи «Електронного кабінету» та зазначили, що одна з ключових функцій податкової служби – зробити процес роботи з платниками податків максимально автоматизованим.

Безкоштовним сервісом «Електронний кабінет» можна скористатись цілодобово, як з персональних комп’ютерів, так і зі смартпристроїв.

Присутнім роздані примірники брошури «Електронний кабінет» - зручний електронний сервіс Державної податкової служби».


Також проінформовано про графік роботи мобільного ЦОП, у тому числі у період карантину; за якими номерами телефонів можна отримати будь-яку податкову консультацію спеціаліста; які саме адміністративні послуги можна отримати у мобільному ЦОПі; які документи потрібно мати при собі для отримання тієї чи іншої послуги. Надано консультації щодо заповнення декларації про майновий стан і доходи громадян.

Фахівцями, задіяними в роботі мобільного ЦОПу, 12 серпня 2020 року у Тритузнянському старостинському окрузі Солонянського району прийнято 21 заяву на отримання адміністративних послуг, в тому числі:

 

- за формою 1-ДР – 8 шт.;

- за формою 5-ДР – 10 шт.;

- за формою 10-ДР – 1 шт;

- прийнято запит на надання витягу з Реєстру платників єдиного податку – 1 шт;

- прийнята декларація про майновий стан і доходи за 2019 рік – 1 шт.

Староста Тритузнянського старостинського округу Литвиненко Лілія подякувала за консультації та надані послуги, виявила бажання співпрацювати в питаннях отримання адміністративних послуг і в подальшому.