Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Проведено черговий он-лайн семінар для платників ПДВ

, опубліковано 06 серпня 2020 о 15:38

Сьогодні, 06 серпня 2020 року, за організацією Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) та за сприянням Комунального підприємства «Центр підтримки малого та середнього бізнесу» Дніпропетровської обласної ради» для представників транспортної галузі Дніпропетровщини – платників податку на додану вартість проведено черговий он-лайн семінар, на якому розглядалась актуальна тема «Зупинення податкових накладних, деякі особливості заповнення Таблиці даних платника податку на додану вартість».

На заході увагу приділено питанням, пов’язаним із зупиненням податкових накладних та особливостями заповнення Таблиці даних платника податку на додану вартість (далі – Таблиця).

У семінарі від ГУ ДПС прийняли участь заступник начальника управління – начальник відділу пресслужби управління комунікацій ГУ ДПС Комліченко Любов та головний державний ревізор-інспектор відділу організації роботи боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом, аналітичної роботи та ведення баз даних управління боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом ГУ ДПС Сергій Курило, а також представники транспортної галузі Дніпропетровщини.

Під час відкриття семінару його учасникам нагадали, що механізм зупинення реєстрації податкових накладних/розрахунків коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних визначений постановою Кабінету Міністрів України від 11 грудня 2019 року № 1165.

Про причини зупинення податкових накладних, дії платників ПДВ у таких ситуаціях, повідомлення щодо розблокування зупинених податкових накладних та особливості заповнення Таблиці даних платника ПДВ проінформував присутніх Сергій Курило.

Представники транспортної галузі активно спілкувались з фахівцями податкової, адже тема зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування є актуальною і турбує бізнес.

Конструктивний діалог підтвердив користь заходу.

Транспортники отримали фахові відповіді на питання, які їх цікавили і пов’язані із процедурою зупинення реєстрації податкових накладних/розрахунків коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних.

Наприкінці он-лайн семінару слухачі подякували податківцям за важливу інформацію і висловили сподівання на продовження спілкування у такому форматі у подальшому.