Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Управління боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом Головного управління ДПС у Дніпропетровській області інформує

, опубліковано 31 липня 2020 о 08:00

Управління боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – управління боротьби з відмиванням доходів) – це структурний підрозділ, що зокрема, забезпечує заходи стосовно виявлення, аналізу, організації та проведення перевірок осіб, які здійснюють фінансові операції, що можуть бути пов’язані з легалізацією доходів, одержаних злочинним шляхом.

Підрозділом проводяться заходи, зокрема щодо відпрацювання фізичних осіб – «забудовників», які здійснюють свою діяльність у сфері виконання робіт з зведення, реконструкції, введення в експлуатацію будівель і споруд у м.Дніпро.

За результатами такої роботи складено аналітичні дослідження щодо ухилення від сплати податків фізичних осіб при отриманні ними доходу від реалізації об’єктів нерухомості багатоквартирних житлових будинків та комплексів сімейного типу. Під час досліджень виявлено 31 підозрілу фінансову операцію.

Отже, є категорія платників, які потребують особливої уваги з боку податківців, і контролюючі органи зобов’язані виявляти тих, хто ухиляється від сплати податків, для повернення коштів до бюджетів.

При цьому, обов’язок кожного платника податків – працювати у правовому полі, своєчасно та у повному обсязі сплачувати податки.