Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Для аграріїв – платників ПДВ Криворізького регіону Дніпропетровщини проведено он-лайн зустріч

, опубліковано 10 липня 2020 о 09:14

Сьогодні, 10 липня 2020 року, за організацією Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) та Криворізької районної держадміністрації у режимі он-лайн проведено зустріч для представників аграрного бізнесу Криворізького регіону Дніпропетровщини.

На заході розглядались актуальні та нагальні для бізнесу питання, пов’язані із зупиненням податкових накладних та особливостями заповнення Таблиці даних платника податку на додану вартість (далі – Таблиця).

Зустріч пройшла у форматі трьохстороннього спілкування представників ГУ ДПС, Криворізької районної держадміністрації та аграріїв Криворізького регіону – платників податку на додану вартість.

У зустрічі від ГУ ДПС прийняли участь в. о. заступника начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Мазур Ольга, начальник управління податкового моніторингу ГУ ДПС Сіданченко Вікторія, начальник управління комунікацій ГУ ДПС Осипова Манушак та фахівці управління правового забезпечення і управління податків і зборів з юридичних осіб ГУ ДПС.

Мазур Ольга зазначила, що команда податківців області готова до відкритого діалогу та визначення шляхів вирішення нагальних питань, які виникають під час ведення бізнесу.

Осипова Манушак привітала присутніх та побажала всім продуктивної роботи.

Механізм зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних визначає Порядок зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних, затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 11 грудня 2019 року № 1165.

Про причини такого зупинення, дії платників ПДВ у таких ситуаціях, повідомлення щодо розблокування зупинених податкових накладних та особливості заповнення Таблиці проінформувала присутніх Сіданченко Вікторія.

Захід пройшов у форматі активного спілкування, що свідчить про актуальність його тематики.

Представники аграрного бізнесу отримали професійні відповіді на важливі питання, пов’язані із процедурою зупинення реєстрації податкових накладних/розрахунків коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних.

Аграрії Криворіжжя висловили подяку фахівцям податкової за отриману інформацію і сподівання на діалог з вищезазначених питань у подальшому.