Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відділ з питань запобігання та виявлення корупції повідомляє

, опубліковано 08 липня 2020 о 07:42

Відповідно до вимог наказу ДПС України від 27.02.2020 №108 «Про затвердження Порядку організації роботи з повідомленнями про корупцію, внесеними викривачами, в органах Державної податкової служби (далі – Порядок)», наказу ГУ ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) від 04.03.2020 №113 «Про організацію роботи з внесеними повідомленнями про корупцію в ГУ ДПС», забезпечені організаційні заходи щодо створення належних умов для отримання від викривачів можливих повідомлень про корупцію в службовій діяльності працівників податкової служби області та їх відпрацювання. 

Відповідно до п. 1.2 Розділу 1 Порядку: повідомлення про корупцію – повідомлення особи, що містить фактичні дані, що підтверджують можливе вчинення працівником (працівниками) органів ДПС, іншими суб’єктами (особами), на яких поширюється дія вимог Закону України «Про запобігання корупції», корупційного або пов’язаного з корупцією правопорушення, іншого порушення цього Закону, які можуть бути перевірені. 

На протязі першого півріччя 2020 року, у відношенні працівників податкової служби Дніпропетровської області надійшла одна інформація, яка кваліфікована як повідомлення викривача про правопорушення, пов’язане з корупцією, що стосувалось можливої наявності конфлікту інтересів. За результатами її розгляду, у відповідності з чинним законодавством прийнято рішення з врегулювання конфлікту інтересів шляхом переведення співробітника на іншу посаду.

Оприлюднено список працівників відділу з питань запобігання та виявлення корупції ГУ ДПС, через яких можливо подати повідомлення про корупцію засобами телефонного зв’язку: 

№ п/п

Посада

ПІБ

Номер телефону

1

Начальник відділу з питань запобігання та виявлення корупції ГУ ДПС

Орлов Ігор Олексійович

(056) 374 8650

2

Головний державний ревізор-інспектор відділу з питань запобігання та виявлення корупції ГУ ДПС

Хороших Павло Валерійович

(056) 374 8640

та електронні скриньки відділу з питань запобігання та виявлення корупції ГУ ДПС щодо прийому повідомлень про корупцію:

Начальник відділу з питань запобігання та виявлення корупції

Орлов Ігор Олексійович

dp.stopkoryp.@tax.gov.ua

Відділ з питань запобігання та виявлення корупції

Особовий склад відділу

dp.povidom.@tax.gov.ua