Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Будинку мистецтв м. Дніпра про декларування доходів

, опубліковано 11 березня 2020 о 09:24

У художній виставці «Жінки і квіти», що проходить у Будинку мистецтв м. Дніпра та приурочена до 80-річчя від дня народження дніпровської мистецтвознавиці та експозиціонерки Людмили Тверської, представлені роботи 39 художників нашого міста.

Серед представлених в експозиції творів мистецтва – роботи шести народних художників України: Михайла Кокіна, Петра Магра, Володимира Небоженка, Віктора Ковтуна, В’ячеслава Данилова та Андрія Пікуша.

Для активізації подання декларацій про майновий стан і доходи (далі – декларація) особами, які зобов’язані задекларувати доходи, отримані у 2019 році, фахівці Головного управління ДПС у Дніпропетровській області використали можливість поспілкуватись з громадянами і відвідали мистецький захід.

У рамках акції податківці нагадали відвідувачам виставки, що деклараційна кампанія 2020 продовжується і триватиме до 01 травня 2020 року (останній день подання декларації за 2019 рік – 30 квітня 2020 року).

Фахівці ознайомили громадян з умовами подання декларації, а саме: основними випадками обов’язкового подання декларації, способами її подання, куди подається декларація та про строки сплати зобов’язань за результатам декларування.

Під час спілкування громадяни отримали від податківців власну друковану продукцію на тематику декларування, а також за потреби – усну консультацію.

Слід зазначити, що таке спілкування є дуже корисним, оскільки сприяє податковій обізнаності більшого кола осіб та партнерським відносинам між платниками і представниками податкової служби.

Отже, такі акції необхідно проводити і у подальшому, щоб свідоме декларування доходів та сплата податків стали принципом життя кожного.