Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Зиму проводжали, Масляну відзначали – про декларування розповідали!

, опубліковано 02 березня 2020 о 09:09

Масляна – улюблене народне свято, яке православні відзначають перед Великим постом.

Масляну також називають Сирним тижнем, Млинницею, Колодієм і припадає вона щороку на різні дати в залежності від того, на який день випадає Великдень.

У 2020 році українці святкують давньослов’янське свято з 23 лютого по 01 березня.

У кожного дня Масляної є своє, особливе, значення.

Масляний тиждень, що символізує проводи зими і радісне очікування весни, служить підготовкою до останньої неділі – Прощеної.

Фахівці Головного управління ДПС у Дніпропетровській області також долучилися до святкування цього улюбленого всіма українцями свята та провели акцію, присвячену деклараційній кампанії 2020 року.

Податківці вітали громадян зі святом та нагадали їм про умови декларування доходів, отриманих впродовж попереднього року, а також про терміни подання декларацій.

У ході акції громадянам вручено пам’ятки «Час декларувати доходи, отримані протягом 2019 року!» та надані роз’яснення стосовно обов’язкового декларування громадянами своїх доходів у 2020 році. Особливу увагу акцентовано на поданні декларації в електронному вигляді через мережу Інтернет.

Вже традиційно таке спілкування з мешканцями Дніпропетровщини є корисним заходом, під час якого громадяни дізнаються ще більше нового про декларування власних доходів.

Отже, під час подання річної декларації інформація, отримана декларантами, обов’язково стане у нагоді.