Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Будуємо цивілізовану європейську державу – своєчасно сплачуємо податки!

, опубліковано 28 лютого 2020 о 09:29

Щорічно впродовж січня – квітня органи державної податкової служби України проводять кампанію декларування громадянами доходів, отриманих у минулому році.

Традиційно активну участь в інформаційно-роз’яснювальній кампанії щодо декларування громадянами Дніпропетровщини доходів приймають відомі громадські діячі, спортсмени, актори та інші публічні особи.

Не виняток і деклараційна кампанія 2020.

Сьогодні до мешканців Дніпропетровського регіону із закликом задекларувати доходи, отримані у минулому році, звернувся Пікуш Андрій Андрійович – народний художник України, заслужений майстер народної творчості України, член Національної спілки художників України, лауреат премії імені Катерини Білокур, голова Дніпропетровської організації національної спілки художників.Як художник, Пікуш А.А. працює понад 45 років у жанрі декоративно-ужиткового мистецтва за напрямком – петриківський розпис – українське декоративно-орнаментальне народне малярство, яке сформувалося на Дніпропетровщині у селищі Петриківка. З грудня 2013 року петриківський розпис включено до Репрезентативного списку нематеріальної культурної спадщини людства ЮНЕСКО.

Андрій Андрійович нагороджений орденом «За заслуги» III ступеня, який вручається, зокрема громадянам України за видатні досягнення в економічній, науковій, соціально-культурній, військовій, державній, громадській та інших сферах суспільної діяльності на благо України.

«Декларування своїх доходів і сплата податків є важливим почесним обов’язком кожного. Якщо ми плануємо будувати цивілізовану європейську державу, заможну країну з розвинутою соціальною політикою, культурою, освітою, то без сплати податків ми не зможемо цього досягти. Так що все залежить від нас – кожного громадянина України», – звернувся до мешканців Дніпропетровщини заслужений майстер народної творчості України.