Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Важлива інформація для платників, які обслуговуються у Центральній ДПІ Правобережного управління

, опубліковано 21 лютого 2020 о 16:26

Головне управління ДПС у Дніпропетровській області звертає увагу платників на наступне.

З метою створення сприятливих умов для обслуговування платників податків з 02 березня поточного року заплановано переміщення Центральної державної податкової інспекції Правобережного управління Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – Центральна ДПІ Правобережного управління) (адреса розташування: м. Дніпро, вул. Княгині Ольги, буд. 22, 3-й поверх) до приміщення Правобережного управління за адресою:

 м. Дніпро, вул. Театральна, буд. 1 А, 1-й поверх.

Таке переміщення забезпечить зосередження фахівців усіх підрозділів Правобережного управління за єдиною адресою. Це стосується не тільки центрів обслуговування платників Центральної, Новокодацької та Чечелівської державних податкових інспекцій Правобережного управління, а і, зокрема підрозділів з надання адміністративних послуг платникам податків і зборів з фізичних осіб та єдиного внеску.

Запрошуємо платників податків, які обслуговуються у ЦОПі Центральної ДПІ Правобережного управління та одержують адміністративні та інші послуги, скористатись його послугами за новою адресою:

 м. Дніпро, вул. Театральна, буд. 1 А, 1-й поверх.