Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Припинено факт порушення податкового законодавства

, опубліковано 03 січня 2020 о 15:19

Головним управлінням ДПС у Дніпропетровській області систематично проводяться спільні заходи з підрозділами податкової міліції ГУ ДФС у Дніпропетровській області, в результаті яких виявлено факти порушень фізичними особами вимог законодавства при реалізації товарів через мережу «Інтернет».

Так, податковою міліцією ГУ ДФС у Дніпропетровській області встановлено громадянина, який займаючись торгівлею фото-відео аппаратури, за минулий рік суттєво перевищив допустимий обсяг обороту, який склав майже 7 млн. гривень.

На підставі ухвал суду здійснено 2 обшуки приміщень, які використовувалися у протиправній діяльності. В ході обшуків виявлено та вилучено комп’ютерну техніку, первинну документацію ФОП та ТТН, які підтверджують зазначену суму обороту, мобільні телефони, інші речі та документи, що мають значення в досудовому розслідуванні.

Виявлено та залишено на відповідальне зберігання фототехніку, дискові накопичувачі та комплектуючі до ПК. Наразі тривають слідчі дії.

У результаті спільних дій здійснено контрольно-перевірочні заходи та донараховано фізичним особам: податку на доходи фізичних осіб - 4 мільйони 522,48 тисяч гривень, податку на додану вартість – 5 мільйонів 529,97 тисяч гривень, єдиного соціального внеску – 501,82 тисячі гривень, єдиного податку - 478,04 тисяч гривень та військового збору – 376,84 тисячі гривень.