Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Святкові Центри обслуговування платників чекають на їх відвідування

, опубліковано 24 грудня 2019 о 16:56

Наближаються новорічно-різдвяні свята. Багато хто прагне поринути у святкову атмосферу та отримати якомога більше приємних вражень. Усюди аромат хвої, навколо – вогні гірлянд, різнокольорові конфетті, іграшки.

Готуються до свята, як у родинах, так і на роботі у трудових колективах.

Всі знають, що людина проводить на роботі третину життя. Щоб створити святковий настрій та надихнути себе на нові звершення потрібно зробити робоче місце максимально комфортним та стильним. Сучасна тенденція прикрашання до новорічних та різдвяних свят робочого простору, окрім інших позитивних моментів, сприяє згуртуванню колективу.

У цьому році податківці Дніпропетровщини вирішили створити добру атмосферу та святковий настрій для платників податків у Центрах обслуговування платників (далі – ЦОП). Співробітники ЦОПів проявили свої творчі здібності створити ілюмінаційну казку реальністю та долучилися до проведення конкурсу на найкращий новорічний «Hand made ЦОП».

Казковий настрій панував у всіх, хто приймав участь у декоруванні ЦОПів та прикрашанні власноруч приміщення та робочих місць. Це і святкова фотозона, і ялинкові прикраси, і новорічний декор вікон, стін та робочих місць.

Приміщення ЦОПів оформлені з душею та талантом подарували святковий снігопад емоцій платникам Дніпропетровщини та чудовий настрій дружньому колективу.

Роботу по прикрашанню ЦОПів оцінювало незалежне журі під головуванням в.о. начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Ганни Чуб та у складі: в.о. заступника начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Миколи Обертовича, начальників управлінь комунікацій та обслуговування платників Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Манушак Осипової і Алли Свірської, а також заступника Територіального відділення Всеукраїнської громадської організації «Асоціація платників податків України», голови Громадської ради при Головному управлінні ДФС у Дніпропетровській області Дмитра Іванова.

Після перегляду прикрашених приміщень ЦОПів незалежним журі, керівництвом Головного управління ДПС у Дніпропетровській області на урочистій зустрічі, присвяченій підведенню підсумків конкурсу, усім його учасникам вручено приємні подарунки, а переможцям – колективам Центрів обслуговування платників Шевченківської ДПІ Соборного управління, Верхньодніпровської ДПІ Кам’янського управління та Тернівської ДПІ Західно-Донбаського управління – пам’ятні призи.

 «Старт у проведенні такого конкурсу, на мій погляд, був достатньо успішним. Дужа вдячна, що ви із ентузіазмом, творчим підходом відгукнулись та активно долучились до цього заходу. Він, по-перше, створив святкові комфортні умови для платників податків – наших партнерів, а по-друге - згуртував працівників. Ми на цьому не зупиняємося та запрошуємо до участі у майбутніх, інших заходах, направлених на створення ще більш комфортних умов для наших платників», – зазначила в. о. начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Ганна Чуб.

Очільниця Головного управління ДПС у Дніпропетровській області на святковому заході привітала працівників податкової служби з Новим 2020 роком та Різдвом Христовим!

«Нехай Новий рік принесе вам здоров’я, щастя, радість і добро, наснагу та творчі сили. А Різдво Христове наповнить серце любов’ю, надією та вірою у здійснення заповітних мрій і сподівань», – побажала Ганна Чуб.

Відвідайте новорічні ЦОПи. Там панує свято!

МАТЕРІАЛИ ПО ТЕМІ:

ФОТО

ВІДЕО