Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У передноворічні свята дітлахи подорожують казковою країною

, опубліковано 20 грудня 2019 о 18:02

Взимку є чимало свят, на які чекають, не тільки діти, а і дорослі.

Цей святковий період починається з визначного грудневого дня – Дня Святого Миколая.

День Святого Миколая – важливе світле свято, зігріте благословенням, добром і радістю.

Святого Миколая називають Чудотворцем. Адже саме у цей святковий день здійснюються усі найзаповітніші мрії, відбуваються чарівні та казкові події.

Ставши помічниками Святого Миколая, податківці Дніпропетровщини традиційно 19 грудня завітали у гості до вихованців комунального закладу освіти «Перещепинський НВК «Родина»» та максимально виконали побажання маленьких мрійників – діточки отримали солодощі та фрукти. 

Щасливі очі дітей та їх радісні усмішки – це найцінніше, що податківці отримали від юних вихованців.

Не обійшли увагою діточок працівники податкової служби області і сьогодні.

З нагоди Дня Святого Миколая, а також Нового 2020 року та Різдва Христова для діток податківців Дніпропетровщини 20 грудня організована фантастична зимова подорож до казкової країни чарівних свят.

Дітлахів зустрів незмінний новорічний атрибут – красуня-ялинка, прикрашена яскравими шарами, палаючою гірляндою та мішурою.  

Вона одразу створила святковий настрій.

Навколо ялинки відбулося магічне дійство: до діточок завітали казкові персонажі – Дід Мороз та Снігуронька, створивши біля зеленої красуні чарівний антураж.

У казковій країні діточок очікували приємні несподіванки та сюрпризи: хороводи, танці та ігри.

У захоплюючому турнірі зі гри у сніжки та бурульки дітки позмагалися між собою. Перемогла як завжди дружба. Також надзвичайними були ігри із Дідом Морозом у крижану печеру та пастку, конкурс з казковими барвистими цукерками. 

Крім того, дітлахи відповідали на складні запитання Діда Мороза і за вірну відповідь отримували подарунки від нього.

Наприкінці дітки отримали новорічні різнокольорові надувні кульки з символом нового 2020 року – мишкою.

Після розваг діточок ознайомили з діяльністю підрозділу податкової міліції, де їм також розповіли про тих працівників податкової, які згуртовані вірою та благородним прагненням змінити життя на краще в нашому спільному домі, ім’я якому – Україна, побували у зоні Операції об’єднаних сил.

До святкових дій долучились фахівці Головного управління ДПС у Дніпропетровській області, які ознайомили діточок та їх батьків з цікавою інформацію про історію виникнення податків в інших країнах світу, а також про сучасну систему оподаткування у нашій державі.  

Святковий день, такий насичений подіями, дуже сподобався як дітям так і дорослим. Він залишив у душі кожного гарний настрій і частку чарівної казки.

ФОТОМАТЕРІАЛИ ПО ТЕМІ