Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Проведено кущовий семінар для представників бізнесу

, опубліковано 19 грудня 2019 о 09:35

Днями за організацією Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) відбувся кущовий семінар для суб’єктів господарювання Новокодацького, Соборного, Центрального, Чечелівського та Шевченківського районів м. Дніпра.

Семінар відкрила фахівець управління комунікацій ГУ ДПС, яка докладно розповіла про новації податкового законодавства 2019 року, зміни у застосуванні РРО, що набирають чинності у 2020 році, а також про запровадження нових бюджетних та небюджетних рахунків з наступного року.

У семінарі прийняли участь представники Правобережного та Соборного управлінь ГУ ДПС. Ними висвітлено низку питань, які охопили: подання установами та організаціями фінансової звітності; справляння рентної плати та екологічного податку; сплату земельного податку та орендної плати за землю; право на податкову знижку; старт кампанії декларування – 2020; адміністрування єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (далі – єдиний внесок); порядок заповнення реквізиту «Призначення платежу»; електронні сервіси ДПС.

Особливу увагу на семінарі приділено питанню дотримання роботодавцями законодавства при працевлаштуванні найманих працівників, нарахуванню та сплаті єдиного внеску, податку на доходи фізичних осіб та військового збору.

Семінар пройшов у форматі діалогу, де кожен платник мав змогу отримати вичерпну інформацію від фахівців щодо застосування норм податкового законодавства на практиці. Під час діалогу з учасниками семінару вирішені і роз’яснені всі питання, що цікавили суб’єктів господарювання.

Присутні висловили подяку за кваліфіковану допомогу та побажали фахівцям натхнення і продовження такої практики спілкування з платниками податків.