Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Головному управлінні ДПС у Дніпропетровській області піклуються про здоров’я та соціальний захист працівників

, опубліковано 22 листопада 2019 о 14:32

Одним із основних пріоритетів Дніпропетровської обласної організації Всеукраїнської професійної спілки працівників органів державної податкової служби (далі – Профспілка) є турбота про здоров’я співробітників. Адже, саме здоров’я людини – це найцінніше, що є у неї. У наш час здоров’я – це фізична, психологічна, соціальна гармонія людини, її доброзичливе ставлення як до інших людей, так і до навколишнього середовища.

За ініціативою та сприянням Профспілки придбані 42 аптечки, що призначені для надання першої медичної допомоги та укомплектовані усіма необхідними медикаментами. Кожна аптечка містить протизапальні, знеболюючі засоби, медикаменти від застуди, перев’язувальні матеріали тощо.

Тож, сьогодні ці набори вручені управлінням, утвореним на правах відокремлених підрозділів Головного управління ДПС у Дніпропетровській області, з подальшим їх розміщенням у Центрах обслуговування платників податкових інспекцій області.

Здоровий спосіб життя є однією з найвагоміших умов та чинників формування, збереження і зміцнення здоров’я навіть у складних екологічних і соціально-економічних умовах; забезпечує ефективну адаптацію до змін довкілля, добре самопочуття та високу працездатність.

Разом з тим, слід зазначити, що Дніпропетровська обласна організація Всеукраїнської професійної спілки працівників органів державної податкової служби діє виключно в інтересах колективу Головного управління ДПС у Дніпропетровській області та захищає права кожного його члена за напрямками, зокрема: трудові відносини, оплата праці, житлово-побутові, медичне та культурне обслуговування, організація оздоровлення і відпочинку працівників, а також охорона праці.

Саме Профспілка є надійною формою представництва інтересів працівників державної податкової служби області.

Так, Профспілкою за 10 місяців 2019 року надана матеріальна допомога     92 членам профспілки.

Також надані одноразові грошові винагороди: до ювілейних дат з дня народження – 50-ти членам профспілки; при народженні дитини – 27-ми членам Профспілки; з нагоди одруження – 13-ти членам.

У рамках організації лікування та відпочинку членів Профспілки та членів їх сімей з початку року надано дотацію на:

- оздоровлення у таборах та закладах;

- екскурсії вихідного дня;

- відвідування театрів;

- спортивні змагання;

- привітання членів профспілки та пенсіонерів податкової служби області тощо.

Тож, вступаючи до рядів Профспілки, кожен охочий працівник Головного управління ДПС у Дніпропетровській області може бути впевненим у соціальному захисті, організації оздоровлення, матеріальній допомозі тощо.

До того ж, у найближчий час Профспілкою планується проведення акції «Піклуємося про своє здоровя», спрямованої на проходження медичного обстеження членів Профспілки.