Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Екологічний стан міста Кривий Ріг на порядку денному виїзного засідання

, опубліковано 25 жовтня 2019 о 13:02

Комітет Верховної Ради України з питань екологічної політики та природокористування провів виїзне засідання у м. Кривий Ріг.

Тема засідання – «Екологічний стан Кривбасу: проблеми та шляхи їх вирішення».

У засіданні прийняли участь голова Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики та природокористування Олег Бондаренко, заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики та природокористування народний депутат Олена Криворучкіна, заступник Міністра енергетики та захисту довкілля України Роман Абрамовський, голова Дніпропетровської обласної державної адміністрації Олександр Бондаренко, депутати облради, міськради, представники органів місцевого самоврядування, еко - активісти, керівники промислових підприємств – забруднювачів міста та інші.   

У засіданні також приймала участь в.о. начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Ганна ЧУБ.

Відкрив засідання голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Бондаренко, який наголосив, що питання поліпшення екологічного стану області та, зокрема Кривбасу, є одним із пріоритетних. Він зазначив, що робота по вирішенню екологічних питань, зокрема, зменшення викидів у атмосферне повітря гірнично - металургійними, поводження з відходами, якість води у басейні р. Інгулець буде здійснюватися єдиною командою у складі представників Верховної Ради України, Міністерства енергетики та захисту довкілля України, іншими органами місцевого самоврядування.  

Народний депутат Олена Криворучкіна акцентувала увагу, що питання екології є дуже актуальним та зупинилася на основних підприємствах-забруднювачах  м. Кривий Ріг та їх вплив на стан довкілля під час ведення господарської діяльності. 

Під час проведення виїзного засідання наголошено, що тільки спільними зусиллями можна досягти позитивних результатів у вирішенні існуючих екологічних проблем.