Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Заходи зі сприяння легалізації соціально-трудових відносин у сфері малого підприємництва міста Кривого рогу

опубліковано 28 серпня 2024 о 15:05

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування – Криворізький регіон) інформує.

Нещодавно у Криворізькій міській раді відбулось засідання виконавчого комітету за участі представників Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС у Дніпропетровській області) з питань легалізації трудових відносин.

Виконкомом Криворізької міської ради здійснюється оперативна взаємодія з Криворізьким відділом податків і зборів з фізичних осіб управління адміністрування фізичних осіб ГУ ДПС у Дніпропетровській області для вирішення проблемних питань, пов’язаних з детінізацією трудових відносин.

Також продовжуються здійснюватись заходи з легалізації «тіньової» зайнятості найманих працівників:

-          проведено 42 засідання міської та робочих груп з питань легалізації трудових відносин;

-          легалізовано 4,1 тисяча осіб, що на 24 % більше ніж у 2023 році, додаткові надходження склали 3,3 млн гривень податку на доходи фізичних осіб;

-          податкові надходження до зведеного бюджету Криворізької міської територіальної громади склали понад 1 200,0 млн грн., що на 31 % більше в порівнянні з аналогічним періодом 2023 року.