Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Проведено семінар з платниками податків в Правобережній ДПІ

опубліковано 23 липня 2024 о 16:20

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування: Новокодацький, Чечелівський та Центральний райони м. Дніпра) повідомляє.

Днями за участі начальника Правобережної державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (Правобережна ДПІ) Ковальчука Віктора відбувся семінар з платниками податків, де обговорювались актуальні питання податкового законодавства. 

Під час заходу спілкувались про право громадян на застосування податкової знижки,  оподаткування виплат благодійної допомоги внутрішньо переміщеним особам, легалізації трудових відносин.

Звернули увагу на новації податкового законодавства, що з 01 липня 2024 року набрав чинності Закон України від 09 травня 2024 року № 3706-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей експорту окремих видів товарів у період дії воєнного стану».

Учасники семінару обговорили питання застосування РРО в умовах воєнного стану, особливостей визначення мінімального податкового зобов’язання.

Практикум відбувся у форматі діалогу, де кожен платник отримав відповіді на свої питання, а також друковану продукцію.