Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про легалізацію заробітної плати під час сеансу телефонного зв'язку «гаряча лінія» в Правобережній ДПІ

опубліковано 23 липня 2024 о 14:18

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування: Новокодацький, Чечелівський та Центральний райони міста Дніпра) інформує.

Днями за участі начальника Правобережного відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління оподаткування фізичних осіб Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Тихоненко Інни відбувся сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія», де податківець відповіла на питання легалізації заробітної плати. 

На запитання платників відповідала Тихоненко Інна, яка в ході розмови повідомила про легалізацію заробітної плати, дотримання законодавства про оплату праці. 

Незадекларована праця у мирний час обмежують можливості держави проводити сучасну соціальну політику у сферах освіти, охорони здоров’я, розвитку професійних навичок, зайнятості, соціального захисту та пенсійного забезпечення, сприяють ухиленню від сплати податків, зменшують надходження до державного і місцевих бюджетів. 

На всі поставлені питання в ході «гарячої лінії» надані роз’яснення в межах чинного законодавства.