Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Зустріч в Марганецькій ДПІ

опубліковано 23 липня 2024 о 16:49

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування – Нікопольський регіон) повідомляє.

Днями в Марганецькій ДПІ Головного управління ДПС у Дніпропетровській області проведено зустріч начальника Марганецької ДПІ Євгенії Захарченко з платниками податків на тему «Актуальні питання податкового законодавства».

Учасники зустрічі обговорили новації податкового законодавства, особливості нарахування та сплати мінімального податкового зобов’язання, земельного податку та податку на нерухоме майно.

Євгенія Захарченко звернула увагу на важливість своєчасної та повної сплати податків і зборів та нагадала, що з інформацією стосовно сплати податків, зборів, платежів фізичними особами можна ознайомитись в меню «Стан розрахунків з бюджетом» розділу «Допомога» Електронного кабінету.

Крім цього, фахівець повідомила присутніх про право громадян на застосування податкової знижки та зауважила, що скористатись цим правом можна протягом усього поточного року. Нагадала, що таким правом можуть скористатися внутрішньо переміщені особи, у разі сплати коштів за договором оренди житла.

Податківець також звернула увагу на важливості офіційного оформлення трудових відносин, дотриманні вимог законодавства про оплату праці щодо виплати заробітної плати, у розмірі не менше мінімальної.

Під час заходу учасники отримали відповіді на запитання та друковану продукцію.