Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Проведення онлайн семінару для платників податків в ДПІ у м. Покрові

опубліковано 15 липня 2024 о 14:12

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування – Нікопольський регіон) інформує.

Нещодавно заступник начальника ДПІ у м. Покрові Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Валентина Піхтіна провела тематичний онлайн семінар з платниками податків щодо актуальних питань податкового законодавства.

Під час семінару обговорили основні зміни податкового законодавства. Валентина Піхтіна пояснила, що таке мінімальне податкове зобов’язання та роз’яснила деякі нюанси розрахунку мінімального податкового зобов’язання. Обговорили питання плати за землю та податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, особливості застосування РРО/ППРО.

Під час заходу присутнім також розповіли про отримання платниками податкової знижки, дотримання норм законодавства про працю та недопущення до роботи неоформлених працівників.

Фахівець звернула увагу, що продовжує працювати Комунікаційна податкова платформа. Нагадала, що на базі Головного управління ДПС у Дніпропетровській області створена електронна скринька Комунікаційної податкової платформи за адресою dp.ikc@tax.gov.ua, на яку представники бізнесу та громадськості можуть звернутись до податкової з нагальними питаннями стосовно податкового законодавства, а також з пропозиціями щодо необхідності проведення певних заходів за визначеною тематикою.

Під час заходу учасники отримали відповіді на запитання.