Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Тренінг у Васильківській ДПІ

опубліковано 13 червня 2024 о 12:55

У Центрі обслуговування платників Васильківської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Дніпропетровській області відбувся черговий тренінг за участі начальника Маргарити Бондаренко з актуальних питань податкового законодавства. 

Під час заходу посадовець роз’яснила особливості подання податкової та фінансової звітності за допомогою Електронного кабінету та порядок реєстрації РРО/ПРРО.  Обговорили питання погашення податкового боргу та сплату мінімального податкового зобов’язання і майнових податків громадянами. 

Крім того, розглянули питання щодо легалізації заробітної плати та сплати податків. Адже з 1 квітня зросла мінімальна заробітна плата, а отже змінилися і нарахування заробітної плати найманим працівникам та сплата єдиного внеску як роботодавцями, так і ФОПами за себе.  

Маргарита Бондаренко прокоментувала, що для отримання податкової знижки слід подати декларацію про майновий стан та доходи до 31 грудня поточного року з додатком Ф3 та копіями документів. 

Зокрема,  внутрішньо переміщені особи можуть реалізувати право на податкову знижку, за витратами по договору оренди житла. 

Керівник ДПІ розповіла про застосування мобільного застосунку «Моя податкова», який є простим, зручним і доступним для громадян шляхом його завантаження на телефони як на платформі Android, так і iOS.