Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Співпраця податківців з представниками територіальних громад триває

опубліковано 05 червня 2024 о 12:21

Днями начальником Павлоградського відділу податків і зборів з юридичних осіб управління оподаткування юридичних осіб Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Людмилою Вельмою у режимі відеозв’язку Zoom проведено чергове засідання у форматі «круглого столу» з представниками територіальних громад Синельниківського району.

Під час заходу обговорено важливість своєчасної сплати податків і зборів, порядок застосування РРО/ПРРО при проведенні розрахункових операцій, погашення податкового боргу, право громадян на податкову знижку та важливість офіційного працевлаштування найманих працівників.

Людмила Вельма проінформувала, що на базі Головного управління ДПС у Дніпропетровській області створена електронна скринька Комунікаційної податкової платформи за адресою dp.ikc@tax.gov.ua, на яку представники бізнесу та громадськості можуть звернутись до ГУ ДПС з нагальними питаннями. 

В ході діалогу присутні отримали вичерпні відповіді на поставлені питання та підтримали необхідність проведення таких заходів у подальшому.