Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Зустріч з представниками ІГС в Томаківській ДПІ

опубліковано 11 січня 2023 о 16:33

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування – Нікопольський регіон) повідомляє.

Днями, в приміщенні ЦОП Томаківської ДПІ Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (Томаківська ДПІ) проведена зустріч начальника Томаківської ДПІ Руслани Рибки з представниками Центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Томаківської селищної ради.

На зустрічі обговорювались актуальні питання податкового законодавства. Руслана Рибка повідомила, що з 1 січня 2023 року стартувала кампанія декларування громадянами доходів, отриманих протягом 2022 року. Обговорили особливості декларування громадянами доходів, отриманих протягом 2022 року. Окремо повідомила, яким є розмір податкової соціальної пільги у 2023 році, як її застосувати та для кого призначається.

Також обговорювались питання щодо застосування реєстраторів розрахункових операцій (РРО) та програмних РРО в умовах воєнного стану, щодо роботи сервісу «Пульс» ДПС України.

Під час заходу учасники отримали вичерпні відповіді на запитання та друковану продукцію зазначеної тематики.