Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про новації податкового законодавства під час «круглого столу» з платниками податків у Жовтоводській ДПІ

опубліковано 25 квітня 2024 о 09:06

Відділ  комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії  Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування - Кам’янський регіон) інформує.

Днями за участі начальника Жовтоводської ДПІ Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Дубінчук Олени проведено «круглий стіл» для платників податків на тему: «Про новації податкового законодавства в умовах воєнного стану».

Керівник ДПІ нагадала про можливості реалізувати своє право на податкову знижку за наслідками звітного податкового року, заповнити та до 31 грудня 2024 року включно подати за місцем реєстрації декларацію про майновий стан та доходи та , що з метою створення комфортних умов для платників податків – фізичних осіб та спрощення процедури подання декларації про майновий стан і доходи, діє сервіс «Податкова декларація про майновий стан і доходи» у приватній частині Електронного кабінету (https://cabinet.tax.gov.ua/).

Розглянули питання щодо скасування мораторію на проведення податкових перевірок; питання легалізації заробітної плати; застосування реєстраторів розрахункових операцій (РРО)/програмних РРО; про можливості безкоштовного мобільного застосунку «Моя податкова». Скориставшись електронним сервісом ДПС «Електронний кабінет» та мобільним застосунком «Моя податкова», можна в режимі реального часу провести звірку щодо платежів до бюджету, дізнатись про наявність чи відсутність податкового боргу, сплатити податки до бюджету та подати декларацію.

Наприкінці заходу присутні отримали відповіді на питання, а також друковану продукцію.