Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Правобережній ДПІ відбувся «круглий стіл» з платниками податків

опубліковано 17 січня 2023 о 16:17

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування – Новокодацький, Чечелівський та Центральний райони м. Дніпра) повідомляє.

Нещодавно в приміщенні Правобережної державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (Правобережна ДПІ), відбулося засідання «круглого столу» в якому прийняв участь начальник Правобережної ДПІ Ковальчук Віктор для платників податків на тему «Про новації податкового законодавства в умовах воєнного стану».

         У ході заходу обговорено питання новацій податкового законодавства,  продовження строку проведення одноразового (спеціального) добровільного декларування активів фізичних осіб до 01 березня 2023 року; застосування РРО; трудових відносин.

Ковальчук Віктор, розглянув основні вимоги щодо Закону України від 30 листопада 2021 року № 1914-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень».

Наприкінці «круглого столу» присутні отримали відповіді на питання, а також друковану продукцію.