Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про актуальну тематику оподаткування у форматі «круглого столу»

опубліковано 15 квітня 2024 о 11:04

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування – Криворізький регіон) повідомляє.

Нещодавно, в приміщенні Криворізької північної ДПІ Головного управління ДПС у Дніпропетровській області проведено засідання «круглого столу» з платниками податків щодо новацій у податковому законодавстві.

У ході заходу присутнім наголосили, що триває Деклараційна кампанія 2024, акцентувавши увагу платників податків – фізичних осіб, що діє нова форма податкової декларації про майновий стан і доходи, а також змінився порядок розрахунку суми податку на доходи фізичних осіб, що підлягає поверненню з бюджету у зв’язку із використанням права на податкову знижку за витратами, понесеними відповідно до пункту 166.3 статті 166 розділу IV Податкового кодексу України.

Проінформували суб’єктів господарювання: про Електронні сервіси податкової служби та переваги їх використання, про легалізацію трудових відносин, про правила заповнення платіжної інструкції тощо.

Фахівці надали відповіді на запитання, які цікавили присутніх, та роздали друкований матеріал інформаційного характеру.