Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про актуальні питання податкового законодавства під час семінару в Нікопольській ДПІ

опубліковано 08 квітня 2024 о 10:43

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування – Нікопольський регіон) повідомляє.

В Нікопольській ДПІ Головного управління ДПС у Дніпропетровській області відбувся тематичний семінар за участю начальника Наталії Міщенко та платників податків, де обговорювались актуальні питання податкового законодавства.

Під час заходу податківець повідомила, що триває кампанія декларування громадянами доходів, одержаних протягом 2023 року. Нагадала про терміни та види доходів, які підлягають декларуванню. Наталія Міщенко також звернула увагу на те, що декларацію про майновий стан і доходи можна подати через застосунок «Моя податкова» або Електронний кабінет платника».

Також обговорювались питання щодо офіційного працевлаштування найманих працівників, правильного заповнення реквізиту «Призначення платежу» платіжних документів, застосування РРО/ПРРО та роботи антикорупційного сервісу «Пульс» ДПС України.

Нагадала, що на базі Головного управління ДПС у Дніпропетровській області функціонує електронна скринька Комунікаційної податкової платформи (dp.ikc@tax.gov.ua), на яку можна звернутись для вирішення актуальних питань податкового законодавства.

Семінар відбувся у формі діалогу, де учасники отримали відповіді на свої питання.