Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Засідання «круглого столу» в Магдалинівській ДПІ

опубліковано 05 квітня 2024 о 13:46

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування – Новомосковський регіон) інформує.

Відбулося засідання «круглого столу» за участі начальника Магдалинівської ДПІ Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Антоніни Тишкевич та платників податків на тему «Актуальні питання податкового законодавства».

Під час засідання Антоніна Тишкевич проінформувала, що з 1 січня 2024 року стартувала кампанія декларування доходів громадян, отриманих у 2023 році, та звернув увагу що з 01.01.2024 діє нова форма декларації про майновий стан і доходи та інструкція щодо її заповнення. Декларація подається за вибором громадянина: особисто, поштою або засобами електронного зв’язку, зокрема через електронний кабінет.

Також фахівець наголосила присутнім про переваги подання звітності в електронному вигляді та звернув увагу роботодавців та найманих працівників про дотримання законодавства про працю та уникнення неофіційних трудових відносин.

Під час засідання «круглого столу» учасники отримали відповіді на запитання та друковану продукцію.