Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Працівниками Cинельниківської ДПІ за січень-березень 2024 року надано відвідувачам 1 670 адміністративних послуг

опубліковано 04 квітня 2024 о 11:53

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області повідомляє.

За січень-березень поточного року фахівцями Cинельниківської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Дніпропетровській області платникам видано 628 довідок про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків.

Зареєстровано 17 реєстраторів розрахункових операцій, 65 книг обліку розрахункових операцій.

Видано 19 довідок про відсутність заборгованості з платежів до бюджету, що контролюються органами Державної податкової служби України.

Стати платником єдиного податку виявили бажання 111 суб’єктів господарської діяльності, сформовано 203 витяги з реєстру платників єдиного податку.

З Державного реєстру фізичних осіб - платників податків видано 419 відомостей про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків. 

Також звертаємо увагу платників на переважне отримання послуг в онлайн – режимі використовуючи можливості сервісу «Електронний кабінет» https://cabinet.tax.gov.ua.