Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Працівниками Придніпровської ДПІ за січень - березень 2024 року надано відвідувачам 12 417 адміністративних послуг

опубліковано 03 квітня 2024 о 10:37

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (території обслуговування – Амур-Нижньодніпровський, Індустріальний, Дніпровський та Самарський райони м. Дніпра) повідомляє.

За січень – березень поточного року фахівцями Придніпровської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Дніпропетровській області платникам видано 3 647 довідок про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків.

Зареєстровано 313 реєстраторів розрахункових операцій, 305 книг обліку розрахункових операцій.

Видано 266 довідок про відсутність заборгованості з платежів до бюджету, що контролюються органами Державної податкової служби України.

Стати платником єдиного податку виявили бажання 1 242 суб’єкти господарської діяльності, внести зміни до відомостей, що містяться у реєстрі платників єдиного податку 1 550 суб’єктів господарської діяльності. Відмова від застосування спрощеної системи оподаткування 57 суб’єктів господарювання, сформовано 2 488 витягів з реєстру платників єдиного податку.

Також звертаємо увагу платників на переважне отримання послуг в онлайн – режимі використовуючи можливості сервісу «Електронний кабінет» https://cabinet.tax.gov.ua.