Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Співпраця податківців з органами місцевого самоврядування

опубліковано 28 березня 2024 о 14:23

Днями начальником Павлоградської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Ольгою Радіоновою проведено засідання у форматі «круглого столу» з заступником Павлоградського міського голови Світланою Пацко.

Під час спілкування обговорювались нагальні питання стосовно надходжень до місцевого бюджету, проведення кампанії декларування доходів громадян, одержаних протягом 2023 року, легалізації трудових відносин, взаємодії між податковими органами та представниками територіальної громади.

Ольга Радіонова зауважила, що в умовах воєнного стану пріоритетним напрямом роботи ДПС залишається розвиток онлайн-сервісів для задоволення потреб платників, забезпечення ними електронної взаємодії з органами ДПС, щоб сплачувати податки було легко та зручно, а отримувати електронні послуги – просто та комфортно. Взаємодія бізнесу та громадян з органами ДПС здійснюється за допомогою Електронного кабінету, де платники мають змогу подати звітність, сплатити податки, отримати доступ до інформації, звернутись до органів ДПС за допомогою листування.

Звернула увагу, що з метою ефективного використання власного часу платники податків можуть скористатися сервісом «Електронна черга». Записатись в електронну чергу до ЦОПів Головного управління ДПС у Дніпропетровській області  можна зателефонувавши до Контакт- центру ДПС. Для цього потрібно набрати номер телефону: 0800501007, натиснути кнопку «6» та записатись до електронної черги.

Для якісної та оперативної комунікації з бізнес-спільнотою і громадськістю у Дніпропетровській області працює Комунікаційна податкова платформа. Для звернень на базі Головного управління ДПС створена електронна скринька Комунікаційної податкової платформи за адресою dp.ikc@tax.gov.ua.

Захід пройшов у форматі конструктивного діалогу.