Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відбувся семінар для представників бізнесу

опубліковано 28 березня 2024 о 13:50

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування – Новомосковський регіон) інформує.

Днями проведено семінар для платників податків за участі начальника Солонянської ДПІ Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Людмили Бик.

Платникам нагадали, що триває кампанія декларування громадянами доходів, отриманих у 2023 році.

Зупинились на способах подачі податкової декларації про майновий стан і доходи (далі – декларація), розглянули випадки за яких виникає обов’язок задекларувати свої доходи та випадки за яких подання декларації вважається виконаним і декларація не подається.

Акцентували увагу присутніх на питаннях застосування реєстраторів розрахункових операцій (РРО)/ програмних РРО.

Розглянули питання щодо легалізації трудових відносин, особливостей заповнення реквізитів платіжної інструкції «Призначення платежу», «Код платника» та «Код фактичного платника».

Представників бізнесу проінформували про роботу антикорупційного сервісу «Пульс» ДПС України та про створену на базі Головного управління ДПС у Дніпропетровській області електронну скриньку комунікаційної податкової платформи за адресою dp.ikc@tax.gov.ua, яка покликана покращити взаємодію платників податків з представниками податкової служби області.

Учасникам заходу розповсюджена власна друкована продукція з питань декларування громадянами доходів, отриманих у 2023 році.