Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Актуальні питання під час семінару для платників податків

опубліковано 28 березня 2024 о 13:43

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування – Новомосковський регіон) інформує.

Проведено семінар для платників податків в якому взяла участь начальник Магдалинівської ДПІ Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Антоніна Тишкевич.

Представників бізнесу проінформували, що триває кампанія декларування громадянами доходів, отриманих у 2023 році.

Також зупинились на категоріях громадян у яких виникає обов’язок у поданні декларацій про майновий стан і доходи та у яких виникає право на податкову знижку.

Розглядалися питання легалізації трудових відносин, правильного заповнення реквізиту «Призначення платежу», роботи антикорупційного сервісу ДПС «Пульс».

Учасникам заходу нагадали, що на базі Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) створена електронна скринька комунікаційної податкової платформи за адресою dp.ikc@tax.gov.ua на яку представники бізнесу та громадськості можуть звернутись до ГУ ДПС з нагальними питаннями стосовно податкового та іншого законодавства, контроль за виконанням якого покладено на органи ДПС.