Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Засідання у форматі «круглого столу» податківців Васильківської ДПІ з представниками громади

опубліковано 27 березня 2024 о 10:29

Днями за участі фахівців Васильківської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Дніпропетровській області відбулось засідання у форматі «круглого столу» з представниками Великоолександрівського старостинського округу щодо обговорення важливих питань економічного та соціального життя регіону.  

У ході зустрічі піднімались питання щодо роботи по скороченню податкового боргу, підсумки засідання робочої групи, основні зміни у податковому законодавстві. Також йшлося про початок деклараційної кампанії 2024, застосування РРО/ПРРО, трудові відносини, недопущення росту податкового боргу, застосунок «Моя податкова», комунікаційну податкову платформу

Маргарита Бондарено відзначила, що у територіальній громаді її активом, спільно з податківцями проводиться моніторинг ситуації в торгівельних закладах, зокрема на товари першої необхідності та обігу готівкових коштів через реєстратори розрахункових операцій. 

«У разі виникнення питань, які потребують оперативного розгляду, платники податків можуть звертатись на комунікаційну податкову платформу, відправивши лист на електронну скриньку за адресою dp.ikc@tax.gov.ua  та розповіла про електронні сервіси ДПС, зокрема Електронний кабінет платника та застосунок «Моя податкова», за допомогою яких можна в режимі реального часу дізнатись про наявність чи відсутність податкового боргу, подати податкову звітність, сплатити податки до бюджету», - наголосила начальник Васильківської ДПІ Маргарита Бондаренко.  

На завершення заходу сторони підкреслили важливість проведеного заходу та домовились про розширення подальшої співпраці.