Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Онлайн-навчання щодо податкової знижки

опубліковано 08 березня 2024 о 12:39

Днями начальником Павлоградського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління оподаткування фізичних осіб Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Денисом Ордою проведено онлайн-навчання для студентів Павлоградського фахового коледжу Національного технічного університету «Дніпровська політехніка». Тема навчання «Податкова знижка». Захід відбувся за допомогою платформи для онлайн-конференцій ZOOM. 

Під час навчання Денис Орда повідомив, що право на податкову знижку за витратами, понесеними у звітному (податковому) році на користь вітчизняних закладів дошкільної, позашкільної, загальної середньої, професійної (професійно-технічної) та вищої освіти, виникає у платника податків, у якого сплата фактично підтверджена відповідними розрахунковими документами (квитанції, касові ордери, чеки тощо), в яких зазначено, що платіж за навчання здійснено безпосередньо особою, яка звертається за податковою знижкою, та копією договору, що ідентифікує заклад освіти – надавача послуг і здобувача освіти – отримувача послуг (його законного представника).

Наприкінці навчання учасники мали змогу отримати кваліфіковані відповіді на свої запитання згідно тематики онлайн-навчання.