Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Зустріч з платниками податків у Юр’ївській ДПІ

, опубліковано 08 березня 2024 о 12:06

У приміщенні центру обслуговування платників Юр’ївської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Дніпропетровській області відбулася зустріч з платниками податків.

Фахівці ДПІ повідомили, що з 1 січня 2024 року стартувала кампанія декларування громадянами доходів, отриманих протягом 2023 року та звернули увагу присутніх, що з 1 січня 2024 року декларація про майновий стан і доходи (далі – податкова декларація) подається за новою формою, яка затверджена наказом Міністерства фінансів України від 28.08.2023 № 467. 

Розповіли про терміни подання та порядок заповнення податкової декларації, хто  має обов’язок з подання  річної податкової декларації про майновий стан і доходи та хто має право отримати податкову знижку. 

Окрім цього повідомили, що податкову декларацію можна подати не відвідуючи контролюючий орган за допомогою сервісу «Електронний кабінет». Отримати відомості про джерела та суми виплачених доходів можна скориставшись електронними сервісами ДПС України «Електронний кабінет» і безкоштовним мобільним застосунком «Моя податкова» - прокоментували фахівці ДПІ.