Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Під час «гарячої лінії» про можливості застосунку «Моя податкова»

опубліковано 07 березня 2024 о 12:13

Нещодавно за участі старшого державного інспектора Придніпровської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Олени Дубовиченко відбувся сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія» щодо можливостей запровадженого ДПС України сервісу – мобільного застосунку «Моя податкова».

Олена Дубовиченко розповіла платникам податків, що мобільний застосунок «Моя податкова» містить інформацію про реєстраційні дані платника податків, об’єкти оподаткування, суми грошових зобов’язань (ППР). Також надає можливість здійснити пошук фіскального чека, марки акцизного податку, переглянути дані реєстрів платників ПДВ, страхувальників та платників єдиного податку. Користувачі можуть переглянути квитанції, листи контролюючого органу, відомості з Державного реєстру про суми виплачених доходів та утриманих податків.

Проінформувала, що застосунок «Моя податкова» від ДПС є безкоштовним і доступний для завантаження на будь-який пристрій, що підтримує операційні системи Android чи iOS із відповідними версіями. Мобільний застосунок постійно вдосконалюється відповідно до потреб платників податків.

В ході спілкування платники податків отримали кваліфіковані відповіді на свої запитання.