Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Робоча зустріч з представниками Магдалинівської територіальної громади

опубліковано 06 березня 2024 о 10:35

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування – Новомосковський регіон) інформує.

Днями начальник Новомосковського відділу податків і зборів з юридичних осіб управління оподаткування юридичних осіб ГУ ДПС у Дніпропетровській області Любов Клімович провила робочу зустріч з представниками Магдалинівської територіальної громади та її головою Володимиром Дробітько.

Під час зустрічі Любов Клімович проінформувала присутніх про зміни в податковому законодавстві актуальні для жителів громади.

На заході розглянули питання стосовно порядку розрахунку мінімального податкового зобов’язання, термінів подання звітності, строків сплати податків.

Посадовець акцентувала увагу представників громади, що основою дієвості територіальної громади, зокрема у сфері земельних відносин, має бути самостійна, послідовна, цілеспрямована, функціональна діяльність органу місцевого самоврядування щодо доцільного, економічного та ефективного використання землі, регулювання процесів забезпечення прав на землю.

Зустріч пройшла в діловій атмосфері. Сторони домовилися про подальшу співпрацю.