Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Сеанс телефонного зв'язку «гаряча лінія» в Нікопольській ДПІ

опубліковано 05 березня 2024 о 12:05

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування – Нікопольський регіон) інформує.

Днями за участі начальника Нікопольської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (Нікопольська ДПІ) Міщенко Наталії відбувся сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія», де податківець відповів на питання стосовно новацій податкового законодавства.

Під час заходу платників цікавили питання новацій податкового законодавства, що 08 грудня 2023 року набрав чинності Закон України від 09 листопада 2023 року № 3453-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо скасування мораторію на проведення податкових перевірок».

Запитували про Закон України від 30 червня 2023 року № 3219-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану».

Також проінформовано, що з 1 січня 2024 року розпочалась кампанія декларування громадянами доходів, одержаних протягом 2023 року.  

Обговорили питання трудових відносин та зміни в частині сплати мінімального  податкового зобов’язання.