Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відбувся онлайн семінар для платників податків

, опубліковано 14 лютого 2024 о 10:40

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування – Нікопольський регіон) інформує.

Нещодавно в Нікопольській ДПІ проведено семінар для платників податків та громадян із наступних питань «Податкові зміни: Закон України № 3219. Деклараційна кампанія 2024. Дотримання вимог трудового законодавства. Сервіс ДПС України «Пульс».

Заступник начальника Нікопольського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління оподаткування фізичних осіб Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Юлія Пушко в ході семінару проінформувала, що з 01 січня 2024 року розпочалась кампанія декларування громадянами доходів, одержаних протягом 2023 року, роз’яснила основні норми Закону України від 30 червня 2023 року № 3219-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану».

Крім того, під час семінару податківці звернули увагу щодо дотримання вимог трудового законодавства та роботи електронних сервісів ДПС України.

Під час заходу учасники мали можливість задати свої питання та отримати відповіді на них.