Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Інформаційно-роз’яснювальна акція під час зустрічі з суб’єктами господарювання

опубліковано 12 лютого 2024 о 11:17

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування – Криворізький регіон) повідомляє.

В рамках спільних заходів з легалізації трудових відносин податківці та місцева влада Інгулецького району міста Кривого Рогу відвідали представників малого бізнесу. Головна мета таких візитів – це стимулювання суб’єктів господарювання працювати виключно в правовому полі щодо легалізації зайнятості та легалізації заробітної плати та сумлінно сплачувати податки та збори, таким чином підтримувати економічний фронт в умовах воєнного стану.

Податківці наголосили суб’єктам господарювання офіційно оформлювати трудові відносини з виплатою легальної заробітної плати не менше мінімальної адже  для бізнесу – це позитивний імідж, репутація надійного партнера, стабільність, а також отримання прибутків.

На заході також надали роз’яснення щодо застосування реєстраторів розрахункових операцій, декларування доходів громадян, визначення мінімального податкового зобов’язання для фізичних осіб, плати за землю та податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки (Закон України № 3050-IX) та інше.

Присутні отримали друковану продукцію інформаційно-роз’яснювального характеру.