Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Платникам податків Соборного району м. Дніпра протягом 2023 року надано понад 19200 адміністративних послуг

опубліковано 23 січня 2024 о 10:49

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування – Соборний та Шевченківський райони м. Дніпра) інформує.

Протягом січня – грудня поточного року платники податків Соборного району м. Дніпра отримали 19 267 адміністративних послуг.

Серед найбільш запитуваних адміністративних послуг є:

- реєстрація платника єдиного податку – 5 765;

- надання витягу з реєстру платників єдиного податку – 5 533;

- видача картки платника податків, внесення до паспорта громадянина України (у формі книжечки)даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків – 3 435.

«Крім того, платники звертались за отриманням адміністративних послуг таких, як реєстрація реєстратора розрахункових операцій – 1 150, реєстрація книг обліку розрахункових операцій - 851, видача відомостей з державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків – 662, видача довідки про відсутність заборгованості з платежів, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи – 507 тощо», - зазначила начальник Соборної ДПІ Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Алла Булава.