Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про застосування РРО/ПРРО та надання благодійної допомоги під час зустрічі з представниками інституту громадянського суспільства

опубліковано 29 листопада 2023 о 11:51

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування – Соборний та Шевченківський райони м. Дніпра) інформує.

Сьогодні, 29 листопада 2023 року, проведено зустріч у онлайн форматі заступника начальника Соборної ДПІ Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Світлани Залізняк з представниками Громадської організації «Надія».

Під час заходу розглядались питання щодо застосування реєстраторів розрахункових операцій (РРО)/програмних РРО та поновлення відповідальності за порушення вимог закону «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» з урахуванням норм Закону України від 30 червня 2023 року № 3219-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану».

Також учасників проінформовано щодо права надання громадськими організаціями благодійної допомоги учасникам бойових дій або постраждалим на території бойових дій на період дії правового режиму воєнного, надзвичайного стану.

За результатами зустрічі сторони домовилися про подальшу співпрацю.