Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Семінар з платниками податків у Тернівській ДПІ

опубліковано 24 листопада 2023 о 13:15

Днями за участі начальника Тернівської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – Тернівська ДПІ) Ірини Яремчук відбувся семінар з платниками податків, де обговорювались актуальні питання податкового законодавства в умовах воєнного стану.

Начальник Тернівської ДПІ Ірина Яремчук в ході семінару повідомила про новації в податковому законодавстві, а саме: 01 серпня 2023 року набув чинності Закон України від   30 червня 2023 року № 3219-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану».

 Під час семінару обговорили питання оподаткування виплат благодійної допомоги внутрішньо переміщеним особам (далі - ВПО), трудових відносин та зміни в частині сплати МПЗ, сплати податку на нерухоме майно згідно Закону України № 3050-ІХ, отримання податкової знижки, у т.ч. ВПО.

Семінар відбувся у форматі діалогу, де кожен платник мав змогу отримати відповіді на свої питання, а також друковану продукцію з цих питань.