Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про актуальне під час засідання «круглого столу»

опубліковано 21 листопада 2023 о 15:18

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування – Соборний та Шевченківський райони Дніпра) інформує.

Проведено засідання «круглого столу» з платниками податків в якому взяла участь начальник Соборної ДПІ Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Алла Булава.

На початку заходу присутнім нагадали, що на базі Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС), задля якісної та оперативної комунікації з бізнес-спільнотою і громадськістю, створена електронна скринька Комунікаційної податкової платформи за адресою dp.ikc@tax.gov.ua.

Також платників проінформували щодо поновлення відповідальності за порушення вимог Закону України від 06 липня 1995 року № 265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» із змінами та доповненнями виходячи з норм Закону України від 30 червня 2023 року№ 3219-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану».

Крім того, представникам бізнесу нагадали про право громадян на податкову знижку.

Розглянуто питання щодо благодійної допомоги, яка не включається до оподатковуваного доходу платника податків.

Наприкінці обговорювались питання легалізації трудових відносин, вірного заповнення реквізиту «Призначення платежу».