Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Привітання ветеранів та пенсіонерів державної податкової служби Криворізького регіону

опубліковано 31 жовтня 2023 о 13:20

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування – Криворізький регіон) повідомляє.

30 жовтня - День вшанування ветеранів та пенсіонерів державної податкової служби, який святкується на загальнодержавному рівні. Це свідчення вагомості та значимості податкових органів у становленні та зміцненні держави.

Ветерани податкової служби – люди, які своєю сумлінною працею та служінням державі здобули право на безмежну пошану від своїх молодших колег.

Саме з цієї нагоди відбувся урочистий захід вшанування ветеранів-податківців та пенсіонерів податкової служби Криворізького регіону - колег кількох поколінь, які своєю сумлінною багаторічною працею сприяли становленню служби, зміцнювали авторитет професії податківця, а також виховували молодь - своїх нащадків і послідовників.

З вітальною промовою звернувся начальник Криворізького відділу податків і зборів з юридичних осіб управління оподаткування юридичних осіб Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Євгеній Кретов: «З нагоди святкування Дня вшанування пенсіонерів та ветеранів державної податкової служби дозвольте висловити слова пошани за Вашу професійність, наполегливість та відданість обраній справі, які стали неоціненною спадщиною, яку ветерани передали молодому поколінню, адже все ними створене стало базою для подальшого розвитку державної податкової служби. Бажаю міцного здоров'я Вам, миру та Перемоги Україні!».