Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Павлоградського регіону вшанували пенсіонерів та ветеранів податкової служби

опубліковано 31 жовтня 2023 о 13:14

30 жовтня відзначається День вшанування пенсіонерів і ветеранів органів державної податкової служби України. В цей святковий день теплі слова шани і подяки адресуються тисячам податківців, які демонструють високу професійність, знання справи, громадську мужність і відповідальність.

Ветерани податкової служби – люди, які своєю сумлінною працею та служінням державі здобули право на безмежну пошану від наступних поколінь.

У цьому році податківці Павлоградського регіону Головного управління ДПС у Дніпропетровській області запросили до себе пенсіонерів - ветеранів членів громадської організації «Місцевий осередок громадської організації Всеукраїнська Асоціація ветеранів Державної податкової служби України Дніпропетровської облаcті».

Привітання, спогади, фотографування, знайомство з молодим поколінням податківців – це позитивний заряд. Зустріч відбулася у теплій, дружній атмосфері. У відвертій та невимушеній бесіді ветерани згадували про незабутні роки роботи у податковій. Із їх бесід зрозуміло, що ці люди, навіть вийшовши на пенсію, цікавляться життям колективу, переживають за його долю, радіють успіхам. Вони і сьогодні продовжують сумлінно виконувати свій професійний та  громадянський обов’язок, беруть активну участь у волонтерському русі. 

Податківці привітали пенсіонерів та ветеранів податкової служби області зі святом, висловили подяку за їх багаторічну працю, високий професіоналізм, силу духу, внутрішню культуру, гуманізм та формування сучасного стилю податкової служби та побажали добра, мирного неба і здоров’я.