Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Безмежна шана ветеранам податкової служби!

опубліковано 31 жовтня 2023 о 12:57

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування – Соборний та Шевченківський районів м. Дніпра) інформує.

Традиційно 30 жовтня відзначається День вшанування пенсіонерів і ветеранів державної податкової служби України, який святкується на загальнодержавному рівні. Це свідчення вагомості та значимості податкових органів у становленні та зміцненні держави.

Ветерани податкової служби – люди, які своєю сумлінною працею та служінням державі здобули право на безмежну пошану від своїх молодших колег.

Цьогоріч податківці, які обслуговують платників Соборного та Шевченківського районів міста Дніпра привітали шановних ветеранів та висловили вдячність за роки праці, високий професіоналізм, силу духу, внутрішню культуру, гуманізм, патріотизм, формування сучасного стилю податкової служби.

Наполегливість та відданість обраній справі стали неоціненною спадщиною, яку ветерани передали молодому поколінню, адже все ними створене стало базою для подальшого розвитку служби.