Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про новації податкового законодавства на зустрічі з громадськістю

опубліковано 06 жовтня 2023 о 11:19

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування – Павлоградський регіон) інформує.

Днями за участі начальника Межівської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Людмили Дудко відбулась зустріч з керівником Відокремленого підрозділу громадської організації «Асоціація фермерів та приватних землевласників Дніпропетровської області» у Межівському районі з питань застосування РРО/ПРРО та новацій податкового законодавства.

У ході діалогу було надано роз’яснення щодо особливостей застосування розрахункових операцій, алгоритм застосування програмного забезпечення від ДПС для ПРРО, сплати майнових податків, мінімального податкового зобов’язання, зміни місцезнаходження платника, подання звітності в електронному вигляді, роботи Комунікаційної податкової платформи та інших питань податкового законодавства.

Посадовець зазначила, що Державна податкова служба України розробила інструмент для отримання електронних сервісів для громадян – застосунок «Моя податкова», який можна завантажити на телефони як на платформі Android, так і iOS!  «Моя податкова» - простий і зручний за стосунок для отримання електронних сервісів податкової служби для громадян,  а також сплати податків з використанням платіжних систем – прокоментувала Людмила Дудко.

Наприкінці заходу присутні отримали тематичну друковану продукцію.